Dnes nabízíme


Hlavní chod:

1. Husí stehno pečené na kmíně s červeným perníkovým zelím , bramborovým špalíčkem, houskovým knedlíkem a bramboráčkem

2. Do zlatova pečené husí stehno podávané na kroupovém rizotu s houbami, smaženou cibulkou a kyselou okurkou

3. V sádle konfitované husí prsíčko, bezinková omáčka s rakytníkem a višněmi, bramborové placky

4. Konfit z husího prsíčka na bramborovém pyré, růžičková kapusta dušená se slaninou a česnekem


Desert:

Kynuté jogurtové lívanečky s borůvkovým smetanovým tvarohem, šlehačkou a kandovanými citrusy, přelité javorovým sirupem


K nabídce doporučujeme:

Svatomartinské víno z moravského slovácka, vinař Grmolec Hovorany:

Muller Thurgau

Svatovavřinecké rosé

Modrý Portugal